Indmeldelse

Vi er ikke en del af den kommunale pladsanvisning, og derfor skal du kontakte os direkte, hvis du ønsker at indmelde dit barn i Naturbørnehuset Knuden. Det er ikke særligt svært: Du kan bare ringe til institutionens leder og få at vide, om der er ledige pladser, og så udfylder du indmeldelsesblanketten (download den her) og afleverer den i børnehuset eller sender den på mail.

Private institutioner skal på lige fod med de kommunale være åbne for alle, der ønsker at blive indmeldt, men vi skal naturligvis sørge for at vi fysisk kan rumme flere, så derfor kan der måske være en smule ventetid på at kunne starte. Du kan i vedtægterne læse kriterier for at blive optaget i Naturbørnehuset Knuden – bl.a. om søskendefordel og rummelighed.

Du kan skrive dit barn op nårsomhelst og dit barn kan starte nårsomhelst. Betalingsmæssigt betales dog for hele måneder. Hvis det hele ”skal gå lidt hurtigt” er det ikke sikkert, vi kan nå at få eventuelle særlige tilskud indregnet i forældrebetalingen, men så vil vi regulere lige så snart vi har fået besked fra kommunen.

 

Udmeldelse

Vores økonomiske eksistens afhænger af at vi er supergode til at tilpasse udgifter til indtægter. Derfor er vi nødt til at operere med en udmeldelsesvarsel på to måneder (til udgangen af en måned). Udmeldelse foregår på samme måde som indmeldelse – udfyld skemaet (download den her) og afleverer den i børnehuset eller sender den på mail.

Vær opmærksom på at du også skal udmelde dit barn, når det skal starte i skole.