Vores dagsrytme

 

7.00-8.30 Morgenhygge med leg, læsning mm.

 

 8.30-9.00 Formiddagsmad/samling, øver os i at modtage en besked, øver turtagning,  vente på tur, synger og meget mere.

Vi vil derfor gerne at børnene er her inden 8.20  eller efter kl 9.00. Så vi får så få forstyrrelser som muligt i dette tidsrum.

 

 9.30-10.45 Aktivitetstid, her vil vi gerne at børnene er her inden kl 9.15, så vi kan  komme i gang med dagens aktiviteter.

 

 11.00-12.00 Frokost og sovebørnene bliver puttet

 

12.30-13.30 hviletid og ro i huset, når de ældste er færdig med at hvile, laver vi stille aktiviteter med dem, tegne, lave puslespil osv.

 

 14.00 eftermiddagsmad

 

 14.30-16.45 leg

 

 Vi forsøger at komme ud mindst en gang om dagen, mandage er vores faste turdage, hvor vi går på opdagelse i vores skønne natur.

Vi går ned til fjorden, i skoven, på Knuds Plads, op til vindmøllen, til Jordbro Engsø osv.

 

Tirsdag og torsdag har vi Ude-dag, her står dagen på udeaktiviteter nogle dage tænder bålet og hygger med popcorn, madlavning eller laver et hyggebål man kan falde i staver ved, andre dage står den på aktiviteter, leg og oplevelser enten på legepladsen eller ude i området omkring byen. 

 

Onsdag i de ulige uger har vi motorikdag enten i forsamlingshuset, hvor der bliver bl.a. danset zumba, leget sanglege, spillet på tromme, eller på tur ud i naturen med ekstra fokus på motorikken, så børnene får motoriske udfordringer. Vi kan også finde på at holde cykeldag eller lave motorikaktiviteter på legepladsen.

I de lige uger står onsdagen på BabyCafé, hvor kommende børn, både små og store, kan komme på besøg kan komme på besøg med deres forældre.

 

Fredag er legetøjsdag, hvor børnene må medbringe et styks legetøj, ikke for småt (af hensyn til vuggestuebørnene) eller for larmende (af hensyn til os alle).

Legetøjet medbringes på eget ansvar.