Menu Luk

Personale

Daglig leder:

Inge Henneberg 

Inge er uddannet pædagog og har mange års erfaring i bagagen. Hun har været ansat i det tidligere børnehus, så hun kender vores hus og vores dejlige område. Inge er også meget glad for udeliv, men også for en masse andre spændende aktiviteter.

Pædagog:

Mia Flindt Ejlerskov

Mia er uddannet pædagog på seminaret i Viborg i 2008. Mia har arbejdet med udviklingshæmmede. Hun har i en del år arbejdet som pædagog på en skole. Mia har i sin tid været med til at starte Knuden. Hun har været forældre og er siden 2019 ansat som pædagog. Mia brænder for natur, kreativitet og relations dannelse. Mia er lokal og bor lige om hjørnet. Hendes forældre er frivillige i børnehuset.

Pædagog og logopæd:

Vivi Lund Jensen

Vivi startede i Knuden marts 2023.

Vivi er uddannet pædagog på seminaret i Viborg i 2007. Vivi har arbejdet i skole/sfo inden hun i sommeren 2021 valgte at sige sit job op og tage uddannelsen som logopæd på via i Århus.

Vivi brænder for natur/udeliv, bevægelse og børns motorik, børns måde at danne relationer og udforske verdenen på. Vivi bor i Nr. Søby tæt ved Skive.

Pædagogmedhjælper:

Lone Karlsen

Lone har arbejdet som pædagogmedhjælper i Knuden siden april 2019.

Lone er uddannet indenfor IT og har arbejdet indenfor kontor, regnskab og IT.

Lone elsker at være kreativ sammen med børnene og hun deler gerne sin viden og begejstring for natur og planter med børnene.

Pædagogmedhjælper:

Marianne Mårbjerg Boll

Marianne har været i Knuden siden 2017 som pædagogmedhjælper.

Marianne er uddannet tandklinikassistent men har arbejdet som pædagogmedhjælper siden 2001. Hun har været i flere vuggestuer og børnehaver samt indenfor specialfaget på Krabbeshus heldagsskole, som er en specialskole for børn og unge med autisme.

Marianne har uddannet sig i børneyoga. Hun elsker naturen og brænder for at være sammen med børnene samt være kreativ sammen med dem.

Pædagogmedhjælper:

Jan Sørensen

Jan har skiftet branche for at beskæftige sig med mennesker og har været i Knuden siden januar 2024.

Jans motivation er at skabe glæde og trivsel via leg og at inspirere børnene til at være aktive gennem aktivitet, relationer og sammenhold. Jan har været fodboldtræner og håndboldtræner i mange år.

Lige nu er han træner for “Bold og Spring” for 3-5 årige i Løgstrup.